23/05/2024

(P) Distracții cu piticii în parcurile acvatice din Costa Brava

Vara este aproape, iar dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vacanța cea mare alături de cei mici, ia în calcul un sejur plin de activități în Costa Brava, cea mai sălbatică și luxuriantă zonă de coastă din Spania.

Activitățile din Costa Brava sunt numeroase, includ drumeții în parcurile naturale Cap de Creus și Aiguamolls de l’Empordà, plimbări boeme în grădinile botanice din Selva, vizitarea satelor medievale precum Pals sau Peratallada și plajă în renumitele stațiuni Lloret de Mar ori Tossa de Mar. Iar dacă-ți mai rămâne timp și pentru aventuri în familie, după nenumăratele lecții de istorie și degustări de preparate tradiționale spaniole cu influențe franceze, dă o fugă și în parcurile acvatice, unde distracția este garantată.

Marineland

Cel mai faimos dintre parcurile acvatice din Costa Brava este Marineland pe care-l vei găsi la mică distanță de centrul stațiunii Blanes, numită și ”poarta de intrare în Costa Brava”.

Parcul este o adevărată bucurie pentru copii, dar și pentru părinți, care găsesc aici nu doar o zonă cu piscine și tobogane, dar și o arie de evenimente unde au loc spectacole cu delfini, lei de mare, pinguini și numeroase păsări exotice precum flamingo ori papagali vorbitori. În zona celor mici: Kidz world – Children Paradise, copiii găsesc piscine de mică adâncime cu tobogane jucăușe, căsuțe, trambuline și numeroase alte atracții.

Pentru cei mai mari există zona Adrenalin Fun unde vei sta la cozi interminabile dacă vrei să te dai pe cea mai distractivă atracție – Toboganul Tornado, un hidro tub de 60 de metri, cu o pâlnie de circa 12 metri și o cădere spectaculoasă.

Water World

În fiecare vară mii de turiști aleg să se distreze în parcul acvatic Water World din Lloret de Mar, care are o mulțime de atracții pentru fiecare membru al familiei.

În piscina cu valuri poți să iei lecții de surf (dacă ai noroc vei și reuși), iar în laguna leneșă te poți relaxa după o zi de lenevit la soare! Dacă te dai în vânt după adrenalină hai pe tobogane: Tormenta este cel mai tare, urmat de Kamikaze și de Hurricanes. O altă variantă de distracție este rafting pe râul artificial ori te poți întrece pe cel mai mare coaster de apă din Europa. Orice ai alege, cu siguranță nu te vei plictisi aici!

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

(P) Cele mai populare orașe din cizma italiană

În Italia atmosfera de la vita è bella se simte de cum ai pășit pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *