18/04/2024

Accident violent în Timișești, județul Neamț. A murit, după ce a intrat cu mașina sub o combină

O persoană a murit, iar o alta a fost grav rănită, joi, dimineața, într-un grav accident în Timișești, județul Neamț. Cele două victime au rămas încarcerate, după ce mașina în care se aflau a lovit violent o combină agricolă, pe DN 15B.

Accidentul s-a petrecut pe raza localității Timișești, de pe drumul național DN 15B. La locul evenimentului s-au deplasat două ambulanțe și o autospecială de descarcerare.

Cele două victime au fost scoase din mașină, una fiind deja decedată. Cel de-a două persoană a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Neamț și transportată la spital.

Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Tot în această dimineață, șase persoane, printre care și un copil, au fost rănite în urma unui accident produs în localitatea Petru Vodă, județul Neamț.


Citește și Algele pot opri infecțiile intraspitalicești. Descoperire revoluționară a cercetătorilor români de la Marea Neagră


 

Post-ul Accident violent în Timișești, județul Neamț. A murit, după ce a intrat cu mașina sub o combină apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *