30/11/2021

Blestemul aruncat de fostul socru al lui Mitoseru: “Sa faci si tu o fata, sa o cresti si sa vina unul ca tine si s-o omoare!”

Stefan Duca a fost mereu retras, iar durerea din sufletul sau l-a impiedicat sa iasa public si sa faca declaratii atunci cand a simtit ca nu mai poate. Disparitia prematura a fiicei sale, acum 13 ani intr-un accident de masina, l-a marcat pe vecie.

Parintele Cristinei Duca, fosta iubita a lui Mihai Mitoseru, se declara oripilat de declaratiile aparute in presa ale lui Mihai Mitoseru. “Ce sa zic, sufera el! Cand vei face si tu o fata, un copil, sa il cresti si sa il legani, sa il cresti pana la 24 de ani si apoi sa vina unu ca tine si sa o omorare, atunci vei realiza ce ai facut!”, ne-a spus, daramat de durere, Stefan Duca.

Stefan Duca a povestit toata drama prin care a trecut familia sa intr-o scrisoare trimisa pe data 27.06.2012 de catre Consiliul National al Audiovizualului.

In documentul respectiv Stefan Duca isi spune durerea in fraze incarcate de emotie. “Mihai a fugit de la locul accidentului, sfatuit pe mobil de mama sa, a abandonat-o pe Cristina, care ajunge corp neidentificat la spitalul Calarasi. Cristina a fost transportata la Spitalul Calarasi de niste straini, noi fiind sunati acasa, telefonic dupa trei ore si 15 minute de la producerea accidentului tot de straini.

Cristina putea fi salvata, dar nu au vrut, i-a invis lasitatea si sceneta incalificabila a celor doi (din relatarea scrisa a martorului care l-a transportat pe Mihai reiese ca, acesta intoarce masina din directia Calarasi unde era transportata Cristina in directie opusa catre spitalul Lehliu unde era astepat de mama sa, dupa indelungi conversatii telefonice pe mobil-asa cum reiese din listingul Connex aflat la dosarul cauzei)”, scrie Stefan Duca in documentul mentionat.

In aceea scrisoare, care se intinde pe trei pagini, Stefna Duca, mai spune ca familia lui Mitoseru nu a comunicat cu parintii Cristinei, iar singura intalnire a avut loc la o zi dupa accident la Spital Universitar din Capitala.

“Au refuzat sa vorbeasca cu familia victimei, singura intilnire a avut loc la spitalul Universitar din Bucuresti la o zi dupa accident cand, Camelia Mitoseru ii spune dnei. Duca Mariana, mama Cristinei sa o tina la frigider pe Cristina pana iese Mihai din Spital!!! Dupa accident s-a prefacut, a stat in spital, desi nu avea nimic (avem declaratii scrise ale asis. medicale) ca sa treaca timpul, s-a ascuns de familia noastra, a refuzat sa returneze acte si lucruri personale familiei Cristinei.

De atunci au refuzat orice dialog cu familia noastra, in schimb aparand la televizor in diferite emisiuni si la diferite posturi pe unde a putut, numai ca sa ascunda adevarul si sa induca in opinia publica ca, ei sunt victime si nu criminali, cum au fost dovediti si in justitie, dar in final nepedepsiti !!!”, mai scrie parintele Cristinei.

In finalul scrisorii Stefan Duca roaga in mod insistent ca familia sa sa fie lasata in pace, iar familia Mitoseru sa isi faca “reclama“ prin valoarea lor.

“N-au pierdut nimic acesti criminali dovediti, dar care au scapat nepedepsiti de justitia din Romania. Si in loc sa se bucure ca au scapat de inchisoare si sa-si vada de treaba lor, vin a nu stiu cata oara la postul respectiv de televiziune (ajutati de prieteni de teapa lui) sa-si faca publicitate pe Drama Familiei noastre, prin spalari successive de imagine, cautand sa se transforme din inculpat-criminal in victima!!! Si asta timp de 12 doisprezece ani – in acest an pe02.07 si pe 06.07 ziua de nastere (si de inmormantare) a Cristinei!! Este deja prea mult, o batjocorire continua a Cristinei si familiei noastre. Gata Ajunge!!! Sa-si faca publicitate prin valoarea lor de –figuranti.

Sa ne lase impace familia noastra distrusa”, a conchis Stefan Duca.

Dupa accident, Mihai Mitoseru a luat o pauza de la aparitiile de tv, iar la un moment dat el a declarat in presa ca trauma sa a fost atat de mare incat s-a gandit, la un moment dat, chiar sa isi puna capat zilelor. Contactat telefonic, Mihai Mitoseru a spus ca nu comenteaza.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.