26/05/2024

EXCLUSIV/ După meditații și yoga, Sylvia a găsit altceva de făcut înafară de muzică. Vrea să devină tehnician nutriționist

La finele anului trecut cântăreața Sylvia se reprofila și punea muzica pe plan secund în favoarea meditațiilor și a cursurilor de yoga. Revenirea în muzică se pare că este din ce în ce mai departe, căci Sylvia vrea să devină tehnician nutriționist.

După ce și-a luat diploma de consilier personal, Sylvia a renunțat la concerte și recitaluri și s-a apucat să ofere cursuri de meditații și yoga. În plus, artista și-a schimbat complet modul de viață și prioritățile. De ceva vreme, blonda a ajuns la concluzia că nu este suficient să facă yoga și tot soiul de exerciții fizice, dacă nu știe cum să mănânce sănătos și cum să combine aleimentele pentru a-și atinge obiectivele. Așa se face că, din dorința de a aduce perfecțiunea în viața ei, din toate punctele de vedere, Sylvia s-a apucat de un nou curs, de această dată, de nutriție, sperând ca la finalul pregătirilor să le poată da sfaturi și altora.

Sylvia vrea să devină tehnician nutriționist

Se pare că Sylvia nu vrea doar propriul cabinet de psihologie, unde să facă consiliere și dezvoltare personală, dar ține morțiș să aibă și un atestat de tehnician nutriționist. „Abia aștept să înțeleg și să experimentez ce înseamnă o dietă sănătoasă și echilibrată”, a spus Sylvia după prima săptămână de curs.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *