03/10/2023

Adela Popescu a îmbrăcat rochia de mireasă. „Mă mărit, iar!”

Adela Popescu a îmbrăcat rochia de mireasă, s-a pozat și a făcut imaginea publică pe contul de socializare. În timp ce unii dintre fani au felicitat-o, alții au sfătuit-o să nu mai poarte rochia, pentru că aduce ghinion.

Adela Popescu a îmbrăcat rochia de mireasă și le-a dezvăluit fanilor că se va mărita din nou. Vedeta va face parte dintr-un proiect, unde va fi o mireasă fericită. „Mă mărit. Iar. Ceva urări de bine?”, a scris artista pe contul de socializare.

Adela Popescu a îmbrăcat rochia de mireasă și a postat imaginea pe Facebook

„Vezi că poartă ghinion să porți așa ceva pe cap”, „Casă de piatră”, „Felicitări”, „Te cam plictisești cât timp este Vâlcam plecat în Thailanda!”, au comentat fanii.

Adela Popescu s-a apucat de sport, după ce în urmă cu ceva timp a devenit mamă pentru prima oară. Prezentatoarea TV nu a scăpat rapid de kilogramele acumulate pe timpul sarcinii, motiv pentru care a decis că trebuie să ia măsuri, chiar dacă aceastea nu sunt pe placul ei.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *