20/10/2021

Imaginea cu Smiley pe care o așteptau toți. “Poză cu jumătatea mea”. “Mulți ani împreună”

Imaginea cu Smiley pe care o așteptau toți fani, a fost publicat în urmă cu puțin timp, chiar de artist. Acesta s-a amuzat pe seama faptului că toată lumea este curioasă dacă până acum interpretul și-a găsit jumătatea. Ei bine, ultima imagine făcută publică a stârnit amuzamentul.

Imaginea cu Smiley postată pe Facebook a creat o adevărată isterie în rândul prietenilor virtuali, care au intrat în jocul acestuia. „O poză cu jumătatea mea!”, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

Imaginea cu Smiley le-a bucurat pe fane

„E frumoasă! Mulţi ani împreună! :)”, „Le-ai dat speranţe la câteva babe… imediat au sărit cu comentarii =))”, „Acum e goală poza, dar va veni timpul când în poză va fi o fată frumoasă.”, „Ce nebunatic ești, dar îmi place,cu poza asta ne areti că nu ai nicio jumătate. Ești singur„,  sunt doar trei dintre comentariile admiratorilor.

„Câteodată mi-e greu să fiu eu. (zâmbește) Momente dificile există tot timpul. Trec, însă, peste toate cu dragostea pentru muzică și cu faptul că ăsta e lucrul care mă pasionează cel mai mult în acest moment al vieții. Nici nu mă văd făcând altceva”,  spune Smiley într-u interviu.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.