26/02/2024

Adela Popescu, Paște cum n-a mai avut vreodată. Ce s-a întâmplat cu băiețelul ei

Adela Popescu, Paște cum n-a mai avut vreodată. Vedeta a mărturisit cum au fost sărbătorile pascale pentru ea și familia sa.

Adela Popescu este cunoscută telespectatorilor din țara noastră atât din postura de actriță, cât și de prezentatoare.

Vedeta este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are un băiețel, Alexandru.

Actrița și familia sa au petrecut Paștele la Susani, acestea fiind primele sărbători pascale alături de micuțul ei.

Adela Popescu, Paște cum n-a mai avut vreodată. Fiul ei a dormit pentru prima oară 4 ore legate

Vedeta a povestit, pe blogul său, despre cum a petrecut paștele. Adela Popescu s-a declarat mai mult decât încântată d faptul că fiul ei și al lui Radu Vâlcan, a dormit, pentru prima oară, patru ore legate.

„Sărbătorile de anul acesta au fost cu totul și cu totul speciale din două motive:

1. Au fost primele cu Alexandru. Puiul a mai venit la Susani. A făcut aici chiar și un Crăciun. Practic atunci a trecut cu brio probă de foc: întâlnirea cu toată familia noastră super gălăgioasă la un loc.

2. Pentru prima oară a dormit, atenție, de la 01:30 până la 06:00 dimineața. Nu știu vouă cum vi se pare, însă pentru mine a fost că și cum ai putea mânca 7 borcane zilnic de N…lla fără să te îngrași, sau ca și cum ți-ar da cineva un card cu mulți bani și ți-ar ordona să îți cumperi pantofi câți vrei tu, sau ca și cum weekend-ul ar ține 5 zile pe săptămâna. Asta ca să va faceți o idee ce a însemnat pentru mine acest episod, sper eu nu izolat.

Nici nu are sens să vă mai spun că a fost tare frumos de vineri și până duminică, că am râs cu gura până la urechi, că am mers pe deal, că am făcut grătar, că am mâncat sarmale, drob, cozonac, și cam tot ce mănâncă creștinii în zilele astea frumoase, că am făcut caravană spre biserică, că l-am împărtășit pe pui, că a dormit pe deal la umbra unor mărăcini, că am jucat fotbal, și cel mai important că ne-am bucurat unii de alții sincer și adevărat. Îmi doresc să va fi fost și vouă bine alături de cei dragi sufletului vostru.

Ps: Dacă și în noaptea asta doarme măcar patru ore legate, dau party! ?”, a spus Adela Popescu.

Post-ul Adela Popescu, Paște cum n-a mai avut vreodată. Ce s-a întâmplat cu băiețelul ei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *