25/06/2024

Pregătiri pentru spirala MISA din Băile Herculane. Mii de yoghini, așteptați de localnici

Mii de yoghini fac pregătiri pentru spirala MISA din Băile Herculane, județul Caraș Severin, care este programată în fiecare an în jurul datei de 1 mai. Cu mai puțin de două săptămâni înainte de tabăra Mișcării de Integrare în Absolut, proprietarii pensiunilor și comercianții din stațiune au pus la punct ultimele detalii pentru a-și primi oaspeții.

Aproape 3.000 de yoghini sunt așteptați să vină în stațiunea Băile Herculane. În jurul datei de 1 mai, aceștia vor să facă mai multe spirale pe platoul Coronini, un loc pe care-l consideră ca fiind unul sacru.

Anul acesta, tabăra MISA se deschide pe 26 aprilie și se va încheia în 7 mai, scrie opiniatimisoarei.ro. Proprietarii pensiunilor și comercianții din stațiune spun că aproape toate locurile de cazare din Băile Herculane au fost rezervate cu săptămâni în urmă.

Pregătiri pentru spirala MISA din Băile Herculane la care urmează să participe mii de yoghini

Bucătarii de la pensiuni şi hoteluri s-au aprovizionat şi ei cu legume, soia, ouă şi lactate. Pentru adepții MISA vor pregăti bucate speciale, care ar trebui să-i încarce pe yoghini cu energie pozitivă. Și legumicultorii din zonă profită de venirea adepților MISA, care sunt vegetarieni convinși. Aceștia știu că vor avea vânzare de ceapă verde, lobodă, ridichi, ștevie și salată. Totodată, îi așteaptă pe yoghini cu miere de albine, propolis și faguri.

Anul trecut, aproape 3.000 de yoghini au participat la spirala MISA. Pregătirea spirituală pentru o astfel de spirală durează trei ore – timp în care cei prinşi în ea stau aproape nemişcaţi.

Pregătiri pentru spirala MISA din Băile Herculane. Mii de yoghini, așteptați de localnici

Yoghinii meditează și stau nemișcați ore în șir

Și anul acesta, spirala MISA va fi avea loc, fără participarea lui Gregorian Bivolaru, liderul spiritual care a fost condamnat la o pedeapsă de şase ani cu executare pentru acte sexuale cu un minor.

sursă foto: opiniatimisoarei.ro

Post-ul Pregătiri pentru spirala MISA din Băile Herculane. Mii de yoghini, așteptați de localnici apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *