18/04/2024

Delia, în vizită la copiii bolnavi de cancer. Gestul emoționant făcut de artistă

Delia, în vizită la copiii bolnavi de cancer, internați la Spitalul Fundeni din Capitală. În Săptămâna Mare, interpreta, împreună cu unul dintre prietenii ei buni, Codin Maticiuc, le-au adus zâmbetul pe buze, micuților care se luptă cu boala cruntă.

Delia, în vizită la copiii bolnavi de cancer, în Săptămâna Mare. Codin Maticiuc a făcut imaginile publice pe contul de socializare, iar din filmuleț se vede bucuria din ochii celor care sunt nevoiți să îndure tratamente grele pe un pat de spital.

Delia, în vizită la copiii bolnavi de cancer. Gestul emoționant făcut de artistă

Delia, în vizită la copiii bolnavi de cancer, înainte de Paște

Delia s-a pozat cu fieare copil în parte, iar cei doi au fost însoțiți de iepurații de Paște, care le-au împărțit micuților dulciuri și jucării. „De la Fundeni, Delia in vizita la copiii bolnavi de cancer”, a scris Codin maticiuc pe contul de socializare.

Recent, Delia a fost întrebată de ce nu face un copil, iar răspunsul ei mai mult i-a enervat pe prietenii virtuali, care nu au crezut nimic din ceea ce spune. De altfel, chiar artista recunoaște că răspunsul ei este „cretin”.

Post-ul Delia, în vizită la copiii bolnavi de cancer. Gestul emoționant făcut de artistă apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *