23/02/2024

Anunț-bombă din tenis cu puțin înaintea de meciul de Fed Cup: ”Sunt însărcinată!”

Anunț-bombă din tenis cu puțin înaintea de meciul de Fed Cup: ”Sunt însărcinată!”. Bomba zilei din tenis n-a venit de pe vreun teren, nici de la vreo ședință de antrenament, ci de unde se aștepta mai puțin oricine.

Serena Williams (35 de ani) a făcut astăzi un anunț surprinzător! Jucătoarea din SUA a postat o imagine pe contul său de Snapchat în care a anunțat că e însărcinată în 5 luni, a notat gsp.ro!

„20 de săptămâni”, a fost descrierea pusă de Serena la o poză actuală. 

Anunț-bombă din tenis cu puțin înaintea de meciul de Fed Cup: acesta e motivul pentru care lipsește din echipa SUA

Tatăl copilului este Alexis Ohanian, fondatorul Reddit. Ultimul meci al Serenei a fost finala câștigată în fața lui Venus la Australian Open, la finalul lunii ianuarie.

Anunțul făcut de Serena e chiar înaintea meciului de Fed Cup dintre SUA și Cehia. S-a aflat astfel explicația pentru care cea mai mică dintre surorile Williams nu a fost convocată. 

Serena a anunțat de curând că se va mărita.

Post-ul Anunț-bombă din tenis cu puțin înaintea de meciul de Fed Cup: ”Sunt însărcinată!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *