25/10/2021

Consilierul județean PNL Timiș, Adrian Pășcuță, e acuzat de violențe. Soția politicianului a apărut vânătă la ochi și cu un cucui în frunte

Consilierul județean PNL Timiș, Adrian Pășcuță, e acuzat de violențe. Politicianul și-ar fi snopit în bătaie soția, iar la scena înfiorătoare au asistat cei doi copii ai săi.  Sofia Loredana Pășcuță a stârnit rapid controverse, după ce a publicat o fotografie în care apare plină de vânătăi.

Scandalul uriaș a izbucnit, după ce Sofia Loredana Pășcuță, soția consilierului județean PNL Timiș, Adrian Pășcuță, a publicat o imagine revoltătoare pe Facebook. Femeia apare cu ochii umflați și cu un cucui uriaș. Fotografia este însoțită de comentariul „antrenament de soție”, lăsând de înțeles că a fost snopită în bătaie de soțul ei.

Numeroși oameni și-au exprimat consternarea. Familia Pășcuță are trei copii, iar Adrian și Loredana sunt căsătoriți de mai mulți ani. Mai mult, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, l-a botezat pe unul dintre băieții politicianului liberal.

„Lore, îmi pare foarte rău!!! Ne știm de atâția ani… Nu îl credeam așa… Fii tare, nu te lăsa!” a scris unul dintre aomenii care au comentat pe Facebook.

„Groaznic! Un astfel de specimen nu se poate numi om” a precizat un alt timișorean revoltat.

Consilierul județean PNL Timiș, Adrian Pășcuță, e acuzat de violențe. Reacția politicianului care și-ar fi bătut soția

Consilierul județean Adrian Pășcuță a respins toate acuzațiile. Tot printr-o postare pe Facebook, liberalul a explicat că este despărțit de soția sa de un an și că își crește singur copiii.

„Nu am legătură cu poză în care apare soția mea. Nu m-am atins niciodată de ea în cei 18 ani
petrecuți împreună și mă delimitez total de orice act de violență. Anul trecut, Loredana a părăsit domiciliul, iar eu m-am ocupat de cei 3 copii ai noștri. În toată această perioadă m-am străduit să asigur copiilor un climat calm și cald, mai ales având în vedere faptul că mama lor a plecat de acasă. Îmi doresc să lămuresc această chestiune rapid, dar în primul rând doresc să-mi protejez copiii de toată presiunea creată”, a precizat Adrian Pășcuță (foto mijloc) pe pagina sa de socializare.

Senatorul PNL de Timiș, Alina Gorghiu, a reacționat, după ce a aflat că Adrian Pășcuță e acuzat de violențe.

„Zilnic ne atrag atenția statisticile care arată că la fiecare minut, două femei sunt victime ale violenței domestice în România, dar cazurile particulare sunt și mai grave. În orice situație mi se urcă sângele la cap când văd o fața plină de umflături și vânătăi…pentru că un vinovat tot există. Nu știu care este adevărul în această speță.(…) Dar, ca regulă, câtă vreme violența domestică există, persoana trebuie marginalizată, exclusă”, a spus senatoarea PNL de Timiș, Alina Gorghiu.

Sofia Loredana Pășcuță și-a eliberat certificat medicol-legal

Sofia Loredana Pășcuță a explicat că a mers să-și ia copiii care erau acasă la soacra ei. Femeia își acuză soțul că a snopit-o în bătaie.

„S-a enervat. A dat cu pumnii în mine. M-a trântit pe jos. În fața copiilor? Da, cei doi băieți au văzut și de față era și mama lui”, a declarat Sofia Loredana Pășcuță pentru opiniatimisoarei.ro.

Soția consilierului județean Adrian Pășcuță și-a eliberat un certificat medico-legal. Totodată, a șters de pe pagina de Facebook postarea care a provocat valul de furie.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.