30/06/2022

Oana Roman a fost externata miercuri seara impreuna cu fetita ei “Sunt bine. Am avut o recuperare un pic mai grea.”

Extrem de emoţionată, Oana Roman a fost externată miercuri seară, după ce vineri a devenit mămica unei fetiţe sănătoase, de nota 10.

“Sunt bine. Am avut o recuperare un pic mai grea. Eu am vrut să plec acasă şi să mă ocup de fetiţa mea. Nu sunt pacient docil. Micuţa este bine. Are 2,340 kilograme şi este alimentată natural. Azi am asistat la prima băiţă şi am participat şi eu, ca să ştiu cum să o ţin. Am o doamnă acasă care o să mp ajute. E un copil cuminte, mănâncă şi doarme, şi seamănă foarte bine cu tatăl ei, care i-a dat şi biberon”, a declarat Oana Roman, pentru emisiunea “La Măruţă”, la ieşirea din spital.

Fericitul tătic, care a ţinut fetiţa, cât timp Oana acorda interviuri unei armate de jurnalişti, a vorbit şi el despre momentul emoţionant. “Mamele şi bona ne aşteaptă acasă. Oana e pozitivă şi mă bucur că ieşim cu bine din spital”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.