29/11/2021

Jojo slăbește văzând cu ochii. Cum arată la aproape două luni de când a născut

Jojo slăbește văzând cu ochii, iar la aproape două luni de când a devenit mamă pentru a doua oară, actrița își prezintă din nou ținutele…în stradă.

Jojo slăbește văzând cu ochii, iar dovada stă în ultimile imagini postate de aceasta pe contul de socializare. Vedeta le-a împărtășit fanilor cum petrece acest weekend, iar prietenii virtuali au observat imediat că vedeta a dat jos câteva kilograme.

 

Jojo slăbește văzând cu ochii la nici două luni de când a născut

Ploaia asta de afară mă face să zâmbesc în sinea mea. E clar că a venit primavara! Și abia aștept lunile luuungi de vară! ❤Noi petrecem weekend-ul de Dragobete cu prietenii și familia. Vouă pe unde vă bat inimioarele? La multi ani suflete pline de iubire!”, a scris Jojo pe Facebook.

Jojo a născut prin cezariană, marți, 10 ianuarie,  o fetiță perfect sănătoasă. După nouă luni pline de emoții și fericire, actrița și Paul Ipate își pot strânge bebelușul în brațe.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.