15/07/2024

Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Detalii neștiute despre frumoasa actriță

Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Vedeta este acum pensionară.

Filmul „Toate pânzele sus” a făcut furori înainte de Revoluţie printre români, atât datorită acţiunii, cât şi a distribuţiei: Ilarion Ciobanu, Jean Constantin, Ion Dichiseanu sau Ion Besoiu fiind printre numele mari care au interpretat rolurile principale.

Cea care i-a dat viață personajului pe Adnana este Julieta Szönyi, care are astăzi este pensionară.

Actrița, care a impresionat pe toată lumea cu frumusețea ei, a acordat un interviu pentru Formula As, în care a oferit detalii neștiute despre ea.

Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Are fobie de mulțime

 

Julieta Szönyi și-a amintit de filmul cu care a rămas în memoria românilor, „Toate pânzele sus”.

„În 1975, a venit „Toate pânzele sus” – o experienţă splendidă, fil­mul care cred că mi-a fost cel mai aproape de suflet din toată cariera. Pentru că, practic, n-am simţit că făceam un personaj: Adnana era din mine! O „cu­noşteam” pe Adnana, îi înţelegeam perfect spiritul, pricepeam de ce colindă ea mările lumii şi de unde s-a născut în ea atâta cutezanţă… Iar, pe de altă parte, echipa cu care am lucrat mi-a fost chiar ca o familie – deşi, azi, din păcate, ex­pre­sia asta parcă şi-a pierdut conţinutul. Toţi co­legii mi-au fost adevăraţi camarazi, re­laţiile dintre noi erau fireşti, neîncorsetate, erau adevărate şi cu miez. Şi-l aveam şi pe Lăbuş, care era un câine atât de afectuos şi, peste toate, şi extraordinar de inteligent: urma fără greş indicaţiile de regie! L-am iubit foarte mult. Bine, eu, în general, sunt o mare, mare iubitoare de animale. Cred că l-am moştenit pe bunicul din partea tatei, care a fost medic veterinar şi a iubit „ne­cu­vântătoarele” din tot sufletul”, a declarat vedeta.

„Asocierea cu personajele în sine nu m-a deranjat deloc. Ceea ce m-a deranjat a fost că „Felix şi Otilia” m-a fixat cumva în epocă, astfel că aproape toate filmele pe care le-am făcut ulterior au fost tot de epocă. E drept că, pe vremea aia, nici nu se prea făceau decât două soiuri de filme: cu muncitori sau de epocă. Şi a mai fost ceva: când lumea striga după mine pe stradă, prin autobuze, pe plajă la 2 Mai „Adnana!” sau „Otilia!”, ori când mi se cereau autografe de către grupuri mari de oameni, aveam un fel de crispare. Şi mulţi ani m-am întrebat de ce, care e motivul, dincolo de uşoara mea fobie de mulţimi, iar răspunsul pe care l-am găsit a fost acesta: mă temeam să nu-i decepţionez pe oamenii care aveau în minte imaginea per­so­najelor pe care le interpretasem, care era diferită de a mea, din realitate”, a adăugat actrița.

 

Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Starea de pensionară nu a deprimat-o

 

„Sunt pensionară şi, cum vă spuneam, pro­fesional mai întreţin nişte mici colaborări cu Teatrul Mic. Aşa că îmi permit să-mi alcătuiesc un program lejer, în care să încapă lucruri care îmi fac plăcere: să dorm oricât de târziu poftesc, să citesc, să merg la teatru, să fac plimbări în natură… Mie îmi place foarte mult starea asta de pensionară! Nu m-a deprimat deloc. Din contră! Şi, peste toate astea, viaţa mea de azi şi de treizeci de ani încoace, înseamnă fiul meu. Care a mers la grădiniţa ger­ma­nă, la liceul german, iar studiile universitare le-a făcut în Germania, dar, ulterior, s-a întors în Bucu­reşti, spunându-mi că el nu vrea să trăiască printre străini, ci vrea să stea aici, în România lui. Iar eu l-am înţeles şi l-am susţinut. E un băiat inteligent, cultivat – care nu a devenit robul calculatoarelor şi al Internetului -, cu gust pentru muzică, pentru pic­tură, e pasionat de mobila veche, cu stil… Ne în­ţe­le­gem foarte bine şi sunt extraordinar de mândră de el!”, a încheiat Julieta Szonyi pentru Formula As.

Post-ul Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Detalii neștiute despre frumoasa actriță apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *