23/05/2024

Dan Ciotoi s-a răsturnat cu mașina în județul Brăila. Artistul a trăit clipe de groază

Dan Ciotoi a fost implicat într-un accident în județul Brăila. În drum spre litoral, artistul s-a răsturnat cu mașina scăpată de sub control, cel mai probabil, din cauza gropilor din asfalt. Solistul formației „Generic” a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc pe drumul comunal 16, între localitățile Viziru și Tufești, județul Brăila. Artistul Dan Ciotoi, care se afla la volan, nu a mai putut controla mașina, care s-a răsturnat într-un șanț, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Dan Ciotoi a fost implicat într-un accident în județul Brăila. Ce spun medicii despre starea de sănătatea a artistului

Solistul formației Generic a fost transport la spital, alături de o altă persoană aflată în autoturismul răsturnat. Medicii spun că starea artistului din Dâmbovița, în vârstă de 61 de ani, nu este una gravă. Pasagerul nu s-a ales cu răni, ci doar cu o sperietură groaznică.

Potrivit sursei citate, Dan Ciotoi venea dinspre zona Moldovei și se îndrepta spre litoral. În autoturism, polițiștii au descoperit și orga folosită de artist în concerte. Solistul a circulat pe DC 16 Viziru – Tufești pentru că drumul, care face legătura între localitățile Viziru și Cuza Vodă este închis pentru lucrări.

Polițiștii au întocmit, în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Obiectiv Vocea Brăilei


Citește și Transformarea uimitoare a lui Florin Birică, primul câștigător “Dansez pentru tine”. Cum arată acum partenerul Andrei


 

Post-ul Dan Ciotoi s-a răsturnat cu mașina în județul Brăila. Artistul a trăit clipe de groază apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *