29/11/2021

Unii pasageri ai zborului MH370, care a disparut sambata, inexplicabil si fara urma, apar online pe retelele sociale , iar telefoanele lor par sa functioneze. Care sunt explicatiile?

Chiar şi după atâtea zile de când a fost raportată oficial dispariţia sa, zborul MH370 nu a fost încă localizat, dar există mai multe teorii care încearcă să explice acest mister. Nu se ştie ce s-a întâmplat la bord, iar experţii sunt uimiţi şi de greutatea localizării aeronavei.

Unii pasageri apar online pe reţelele sociale, iar telefoanele lor mobile par să funcţioneze, iar rudele acestora spun că pot suna în continuare pe dispozitivele acestora.

Conform descopera.ro, Profesorul William Webb, de la Royal Academy of Engineering, spune că telefoanele par să sune, dar asta s-ar întâmpla şi dacă ar fi în afara unei zone cu semnal. Realitatea este că ele sună în gol şi după un timp intră căsuţa vocală. Acestea se află probabil în apa oceanului şi nu pot fi folosite pentru localizare prin metoda triangulaţiei.

În legătură cu faptul că unii pasageri apar ca fiind în continuare online pe unele reţele de socializare se dă de înţeles că asta poate însemna că ei au rămas conectaţi de pe un alt dispozitiv, de unde nu s-au delogat anterior.

În ceea ce priveşte localizarea avionului, există posibilitatea este ca avionul să fi intrat într-o „gaură neagră aeronautică”, conform expertului Stewart John, de la Royal Academy of Engineering. Astfel, dacă aeronava s-a prăbuşit într-o zonă izolată din junglă sau din Siberia, nu poate fi localizată decât dacă un dispozitiv ar emite regulat semnale radio.
Căutările avionului dispărut au fost extinse în vestul Malaysiei şi reduse în est, iar miercuri au fos extine căutările în Marea Andaman, zonă aflată la o distanţă considerabilă de planul de zbor. Autorităţile malaysiene susţin că turnul de control a pierdut contactul cu avionul Boeing în largul coastelor de est ale peninsulei malaysiene sâmbătă dimineaţă.

Desfăşurate într-o zonă care se întinde pe aproape 200 de kilometri în jurul locului în care turnul de control a pierdut contactul cu avionul, căutările au fost extinse miercuri.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.