19/07/2024

Laura Cosoi s-a dat de gol după ce s-a spus că a pierdut o sarcină. “Dacă vine bebe în 9 luni…”

 Laura Cosoi s-a dat de gol după ce s-a spus că a pierdut o sarcină la începutul acestui an. Actrița a postat un mesaj pe contul de socializare, care lasă loc de interpretări.

Laura Cosoi s-a dat de gol după ce s-a spus că ar fi pierdut o sarcină, la începutul anului,  iar fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pe Laura și soțul ei, pentru familia frumoasă pe care o au. „Binecuvantare …familia”, a scris Laura pe contul de socializare, alături de o fotografie în care apare împreună cu soțul ei.

 Laura Cosoi s-a dat de gol, iar fanii au comentat imediat

“Daca vine bebe in 9 luni, sa va aiba in paza Domnul si sa va stim impliniti”, “Să fii însărcinată oare?”, “Pare că da”, “Felicitări. Să fiți sănătoși”, sunt doar câteva comentarii lăsate de fani.

Recent, Laura a vorbit despre momentul în care va deveni mamă. „În 2017 ne apucăm serios de treabă”, aşa că cel mai probabil în acest an va aduce şi vestea cea mare. Laura va vorbi foarte deschis despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte: „Când am început relaţia, s-a uitat la mine, a văzut cât de determinată sunt şi mi-a zis nu te supără, în relaţia asta nu vor fi doi bărbaţi. Mi-a fost foarte greu să renunţ la obiceiurile mele, dar acum sunt pur şi simplu răsfăţată”, făcând referire la faptul că obişnuia să se ocupe singură de toate treburile gospodăreşti.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *