29/05/2024

Sânii Andei Adam nu mai încap în sutien. Artista a făcut senzație în costum de baie pe plaja din Dubai

Sânii Andei Adam nu mai încap în sutien. Interpreta a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare pe plaja din Dubai. Într-un costum de baie minuscul, din două piese, vedeta a încins din nou atmosfera.

Sânii Andei Adam nu mai încap în sutien, iar dovada stă în cele mai recente imagini făcute publice. Aflată în Dubai, împreună cu fetița ei, cântăreața se relaxează la soare și profită din plin de timpul liber.

Sânii Andei Adamau făcut senzație pe plaja din Dubai

„Vai, cum arăți”, „Sutienul e mic?”, „Arăți super și ai mai slăbit”,  sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiei. După ce toată lumea i-a criticat siluetă, vedeta le dă peste nas cârcotaților și își expune mândră trupul bine lucrat în sala de sport.

Sânii Andei Adam nu mai încap în sutien. Artista a făcut senzație în costum de baie pe plaja din Dubai

Zilele trecute, Anda și-a anunțat fanii că merge în Dubai împreună cu micuța Evelin. “Mergem la concert cu noua dansatoare! Va pupa Evelin!? Dubai we are coming”, a scris Anda Adam pe contul de socializare. „Ce mult seamănă cu tine”, „Drum bun, să vădistrați”, „Ce mare a crescut fetița ta”, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *