30/11/2021

Amalia Enache, complet nemachiată. Știrista a fost provocată de Corina Bud să își arate adevărata față

Amalia Enache, complet nemachiată, după 30 de ore petrecute pe drum. Mai exact, imaginea a fost făcută la scurt timp după ce vedeta a născut și a părăsit România. Provocarea a venit din partea Corinei Bud.

Amalia Enache, complet nemachiată, după ce a devenit mamă. Fosta știristă de la Pro tv a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare alături de micuța Alma. Fotografia a fost făcută într-un moment în care proaspăta mămică nu era într-o formă prea bună.

Amalia Enache, complet nemachiată. Știrista a fost provocată de Corina Bud să își arate adevărata față

Amalia Enache, complet nemachiată alături de fetița ei

„Așa sunt cea mai frumoasa” Am curaj să mă arăt dupa 30 de ore pe drum, dintre care 18 în avion #nomakeup #nofilter #nosleep, mama fără pauză, provocată de @corinabud”, a scris Amalia Enache pe Facebook. Așa cum era de așteptat, fanii au felicitat-o  și i-au spus că arată perfect.

Amala Enache a devenit mamă în august 2016, dar a creat un mister uriaș în jurul celui care i-a dăruit primul copil. Tatăl fiicei Amaliei Enache a fost trecut la secret din secunda în care știrista a rămas însărcinată și, cu toate că a făcut tot ce a putut pentru a deturna atenția de la acest subiect, a avut câteva scăpări. Au existat speculații care îl vizau pe Dragoș Bucurenci însă, cel mai apropiat om de sufletul ei era un altul… Claudiu, ”fratele” ei dintotdeauna, un make-up artist cu care a fost colegă la PRO TV și a care a ales să imigreze, surpriză!, în America de Sud, acolo unde Amalia a anunțat că-și va petrece următoarele luni.

Post-ul Amalia Enache, complet nemachiată. Știrista a fost provocată de Corina Bud să își arate adevărata față apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.