30/11/2021

Astăzi s-a circulat în ”Metroul cu scrisori călătoare”

”Metroul cu scrisori călătoare” a adus zâmbete pe chipul a peste 250 de pasageri. Scrisori caligrafiate au aşteptat astăzi pe scaune pentru a fi deschise de curioşi.

Ceălătorii care au circulat cu metroul în intervalul orar 07,30 – 08,30, pe Magistrala Berceni-Pipera, au găsit pe scaune sute de scrisori caligrafiate, cu mesaje menite să le redea tonusul. Exemplu scrisoare călătoare: ”Dragă călătorule, viaţa eset plină de provocări menite să ne încerce puterile… Tu zâmbeşte şi ai încredere în visul tău. Să ai curaj, căci Universul îţi va răsplăti îndrăzneala!”

Metrorex a dorit ca, prin acest gest simplu, să transmită călătorilor, în pragul Sărbătorilor Pascale, un mesaj încărcat cu bucurie şi apreciere.

Fiecare destinatar a fost încurajat să lase scrisoarea în metrou, astfel încât aceasta să circule mai departe, la alţi călători şi să aducă zâmbetul pe chipurile cât mai multor oameni.

Post-ul Astăzi s-a circulat în ”Metroul cu scrisori călătoare” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.