15/07/2024

FOTO EXCLUSIV/ Bianca Drăgușanu a golit cardul pentru botezul fiicei sale. Uite cu ce preparate și-a întâmpinat invitații

Duminică, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au creștinat-o pe fiica lor, Natalia Sofia. Din dorința ca prima petrecere a micuței ei să fie una de neuitat, Bianca Drăgușanu a golit cardul.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de petrecerea de botez a fiicei lor, Natalia Sofia. Bianca a ținut morțiș să-și aștepte invitații la unul dintre cele mai luxoase restaurante din zona de nord a Capitalei, unde i-a servit cu mâncăruri alese: de la pulpă de rață confiată, sashimi de biban de mare, până la mușchi de vită cu piure cu trufe și alte finețuri. Fericita mămică nu s-a uitat la bani nici când a venit vorba de garderoba ei și a Sofiei.

Bianca Drăgușanu a golit cardul

După slujba de creștinare, blonda și-a schimbat în grabă ținută, accesorizându-se și de această dată cu fiica ei. De această dată a ales o rochie vaporoasă care să-i permita să danseze împreună cu invitații ei. Printre cei care au venit să o felicite pe micuță s-au numărat Vica Blochina, Valentina Pelinel, Oana Roman, Natalia Mateuț sau Bogdan Vlădău cu logodnica lui, Olga.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *