30/11/2021

Anca Serea, în lacrimi la Uite cine dansează. Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns

Anca Serea, în lacrimi la Uite cine dansează. Vedeta a povestit despre viața ei de  dinainte de a fi celebră.

Anca Serea este una dintre vedetele care concurează la show-ul Uite cine dansează de la Pro Tv. În urmă cu câteva săptămâni, ea a avut un accident la concurs. ba mai mult decât atât, într-una dintre ediții a povestit cu lacrimi în ochi despre primul ei soț, care a murit.

Acum, Anca Serea și-a amintit de viața plină de lipsuri pe care a dus-o pe vremea când nu era celebră și locuia la Tecuci.

„Eu am fost crescută doar de mama. E eroul meu, îi datorez tot. Am avut lipsuri și de aceea am vrut să reușesc în viață”, a povestit Anca serea cu lacrimi în ochi.

„Nici acum nu mă îndepărtez de la principiile mele, acelea de a face bine și de la credință”, a mai spus vedeta de televiziune.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.