23/05/2024

Victorii pentru Timișoara Saracens, Știința Baia Mare și Steaua, în etapa a 13-a din Superliga de rugby CEC Bank

Victorii pentru Timișoara Saracens, Știința Baia Mare și Steaua, în etapa a 13-a din Superliga de rugby CEC Bank.

Stadionul Florea Dumitrache a găzduit sâmbătă partida dintre Dinamo și Timișoara Saracens, din etapa a 13-a din SuperLiga CEC Bank. În ciuda unei replici  bune alb-roșiilor, bănățenii s-au impus cu 38-16, desprinderea venind, însă, pe finalul jocului.

A fost 17-3 în favoarea trupei lui Sosene Anesi, dar Dinamo a marcat un eseu în superioritate numerica, prin Laurențiu Melinte si la pauza avantajul banatenilor era de numai patru puncte, 17-13. Timișorenii au condus cu 24-16, iar în ultimele trei minute Pieter Stemmet și James Doyle au finalizat în terenul de țintă, astfel că Saracens își păstrează șansele de a obține calficarea directă în semifinalele SuperLigii CEC Bank, informează www.super-liga.ro.

În aceeași etapă, pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu s-au întâlnit Universitatea Cluj și Știința Baia Mare, succesul revenind ”zimbrilor” cu 60-6, cele zece eseuri marcate de trupa lui Eugen Apjok aducand și punctul bonus ofensiv.

Pentru Știința Baia Mare urmează partida restanță, de pe propriul teren, cu Timișoara Sararcens, în timp ce Universitatea Cluj va evolua în ultima etapă pe terenul celor de la CSM București.

Într-un meci disputat duminică, CSA Steaua – CSM București 28-7

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *