30/11/2021

Florin Călinescu, ofertă de nerefuzat la Uite cine dansează. „Te iau la mine, am rămas singur pe lume”

Florin Călinescu, ofertă de nerefuzat la Uite cine dansează. Actorul a făcut o declarație neașteptată la show.

Actorul Florin Călinescu a trecut prin momente teribile de-a lungul vieții. Și-a pierdut părinții, soția și un fiu într-o perioadă scurtă de timp.

În ediția de luni a show-ului Uite cine dansează, Florin Călinescu, despre care Andreea Marin a spus că este îngerul ei păzitor, i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Marius Manole, unul dintre concurenții de la Uite cine dansează.

Artistul l-a invitat pe Marius Manole să se mute cu el, că tot a rămas singur.

„Am rămas singur pe lume, ca să zic așa. Am șase camere. Gătești? Te iau la mine, să stai cu mine”, i-a spus Florin Călinescu lui Marius Manole.

Acesta din urmă a vorbit despre unul dintre cele mai jenante momente din viața sa. El a povestit cum la un spectacol la Sibiu, s-a urcat beat pe scenă și a întrerupt spectacolul spunând că este unul foarte slab. Întrebat de ce mai joacă în el, marius manole a afirmat răspicat: pentru bani. la această scenă teribilă din viața sa a asistet și președintele Klaus Iohannis, care la acea vreme era primarul Sibiului.

Marius Manole a vorbit și despre beneficiile celebrității.

„Din micile plăceri ale vieții: vine mâncarea mai repede la restaurant, în piață îmi dă lumea de mâncare că mă vede mai slab”, a explicat Marius Manole.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.