19/07/2024

Anca Serea, mărturisiri dureroase despre primul soț. Bărbatul a murit de cancer

 Anca Serea, mărturisiri dureroase despre primul soț, care i-a dăruit doi copii. Chiar dacă acum este fericită, are cinci copii și o viață liniștită alături de Adi Sînă, vedeta a trăit o dramă în urmă cu câțiva ani.

Anca Serea, mărturisiri dureroase despre primul soț. Bărbatul a murit de cancer, după ce a încercat tot ce e posibil pentru a-l vindeca de boala cruntă.

Anca Serea, mărturisiri dureroase despre primul soț, Filip

„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de 9 ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos“, a povestit Anca Serea. „Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc. Eu cred că atunci când ne îmbolnăvim, suntem datori sa facem totul în primul rând pentru cei ce ne iubesc şi apoi pentru noi“, a declarat vedeta la o emisiune tv. „După ce a murit Filip, am simţit mult timp prezenţa spiritului lui lângă noi. Acum nu-l mai simt…Eu cred cu tărie că dacă sunem oameni împliniţi, liniştiţi şi fericiţi…nu ne îmbolnăvim. Deseori m-am întrebat care a fost dezechilibrul lui Filip. Dar nu ştiu….“, a povestit Anca Serea.

După o pauză semnificativă începută înainte de ultima naștere, Anca Serea se pregătește să revină la TV. De data aceasta nu va mai prezenta știri, ci va face divertisment. Așa cum a visat și a plănuit: la PRO TV.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *