15/07/2024

Anca Serea și băiețelul ei, așa cum nu au mai fost văzuți. Ce fac cei doi dimineața

Anca Serea și băiețelul ei, așa cum nu au mai fost văzuți. Vedeta și Noah se distrează pe cinste la primele ore ale dimineții, iar dovada stă în ultima postare pe contul de Facebook.

Anca Serea și băiețelul ei știu cum să își petreacă timpul dimineața, iar concurenta de la Uite cine dansează! le-a arătat și prietenilor virtuali ce activități are ea și unul dintre cei cinci copii.

Anca Serea și băiețelul ei, așa cum nu au mai fost văzuți. Ce fac cei doi dimineața

Anca Serea și băiețelul ei, într-o ipostază rar întâlnită

„La luptaaaaa! Cavaleri. Dimineți frumoase”, a scris Anca Serea pe contul de socializare. „Ce frumoși sunteți”, „Să ămi spuneți cine câștigă”, „Ce bine vă distrați”, sunt comentariile prietenilor virtuali.

Anca Serea a crescut în Tecuci și a fost crescută doar de mamă, pe care o și consideră modelul ei în viață. Cu toate acestea, pentru că situația lor financiară era una extrem de dificilă, mama acesteia a decis să plece la muncă în străinătate, pe vremea când Anca avea numai 16 ani și ar fi avut mare nevoie să o aibă alături pe cea care i-a dat viață.

Post-ul Anca Serea și băiețelul ei, așa cum nu au mai fost văzuți. Ce fac cei doi dimineața apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *