19/07/2024

Corina Bud, apariție șocantă în mediul virtual. „Arăți oribil”. Ce au observat fanii

Corina Bud, apariție șocantă în mediul virtual. Artista s-a lăsat din nou pe mâna specialiștilor, iar transformarea de care a avut parte i-a lăsat mască pe internauți.

Corina Bud, apariție șocantă pe contul de Facebook. Aceasta a postat pe contul de socializare, o fotografie, realizată în timp ce Alex Abagiu o pregătea pe vedetă pentru o ședință foto. Recent, Corina Bud a lansat videoclipul piesei Fernando.

Corina Bud, apariție șocantă în mediul virtual

Corina Bud, apariție șocantăîn fața fanilor

Din păcate, unii dintre prietenii virtuali au criticat-o dur pentru schimbare. „Arăți oribil”, „Ce nevoie ai de asta?”, „Să îți facă și sprâncenele”, „Foarte tare”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor. La un moment dat, una dintre fane a întrebat-o dacă are pistrui. ” Mi-aș fi dorit.. 🙂, dar din păcate nu-i am, așa că au fost pictați de Alex Abagiu„, a răspuns Corina într-un comentariu.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/EGNdaBwpB1g” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul Corina Bud, apariție șocantă în mediul virtual. „Arăți oribil”. Ce au observat fanii apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *