18/01/2021
Home / Uncategorized / Corina Bud, apariție șocantă în mediul virtual. „Arăți oribil”. Ce au observat fanii

Corina Bud, apariție șocantă în mediul virtual. „Arăți oribil”. Ce au observat fanii

Corina Bud, apariție șocantă în mediul virtual. Artista s-a lăsat din nou pe mâna specialiștilor, iar transformarea de care a avut parte i-a lăsat mască pe internauți.

Corina Bud, apariție șocantă pe contul de Facebook. Aceasta a postat pe contul de socializare, o fotografie, realizată în timp ce Alex Abagiu o pregătea pe vedetă pentru o ședință foto. Recent, Corina Bud a lansat videoclipul piesei Fernando.

Corina Bud, apariție șocantă în mediul virtual

Corina Bud, apariție șocantăîn fața fanilor

Din păcate, unii dintre prietenii virtuali au criticat-o dur pentru schimbare. „Arăți oribil”, „Ce nevoie ai de asta?”, „Să îți facă și sprâncenele”, „Foarte tare”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor. La un moment dat, una dintre fane a întrebat-o dacă are pistrui. ” Mi-aș fi dorit.. 🙂, dar din păcate nu-i am, așa că au fost pictați de Alex Abagiu„, a răspuns Corina într-un comentariu.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/EGNdaBwpB1g” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul Corina Bud, apariție șocantă în mediul virtual. „Arăți oribil”. Ce au observat fanii apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.