29/07/2021

Bianca Drăgușanu împlinește 35 de ani. Ce cadou a primit de la Victor Slav

Bianca Drăgușanu împlinește 35 de ani. vedeta a fost răsfățată încă de dimineață.

Bianca Drăgușanu s-a născut pe 6 martie 1982. Luni, 6 martie 2017, vedeta, care a devenit mămică în luna septembrie a anului trecut, a împlinit 35 de ani.

Ea a devenit cunoscută în lumea showbiz-ului autohton după ce a avut o relație cu creatorul de modă Cătălin Botezatu.

În prezent, Bianca Drăgușanu este partenera de viață a prezentatorului de televiziune Victor Slav, cel cu care a și fost măritată, pentru o scurtă perioadă de timp.

Cei doi au ajuns la divorț după ce s-a aflat desre aventura pe care vedeta a avut-o cu fostuli ei iubit, Adrian Cristea.

Acum, Bianca Drăgușanu și Victor Slav formează din nou un cuplu și au împreună o fetiță superbă, Sofia Natalia, care urmează să fie botezată peste puțin timp.

 

Bianca Drăgușanu împlinește 35 de ani. A primit cadou o pereche de pantofi de fițe

 

Dat fiind că Bianca Drăgușanu este înnebunită după pantofi și geniă, de care nu a avut parte pe vremea când nu era celebră și nu avea, vedeta a primit de la Victor Slav o nouă pereche de pantofi de firmă, din care Bianca Drăgușanu are mai multe modele.

„Victor a venit pe la ora 10:30 cu florile, iar cadoul l-am primit în urmă cu o săptămână. Am mai vrut o pereche de pantofi și mi-a zis că mi-o ia el”, a declarat Bianca drăgușanu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

În ceea ce-l privește pe partenerul ei de viață, Victor Slav, vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”Este un om perfect din toate punctele de vedere. Dumnezeu l-a trimis în viața mea. Sper să avem înțelepciunea să ne bucurăm unul de altul și să avem o familie frumoasă”, a spus aceasta.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.