29/11/2021

Andreea Bănică și-a făcut selfie în toaleta unui local. Cum au reacționat fanii | FOTO ÎN ARTICOL

Andreea Bănică și-a făcut selfie în toaleta unui local și a publicat imaginea pe o rețea de socializare și a făcut valuri printre amicii virtuali.

Andreea Bănică și-a făcut selfie în toaleta unui local, în timpul unei petreceri la care fusese inviată. Ajunsă la toaletă, Andrea Bănică nu s-a putut abține să nu își facă o poză în oglinda mare din zona chiuvetelor și să o posteze pe Facebook. Elegantă, îmbrăcată într-o ținută negră, artista a provocat o mulțime de reacții, cele mai multe pozitive.

Andreea Bănică și-a făcut selfie în toaleta unui local

Andreea Bănică și-a făcut selfie în toaleta unui local

Cântăreața Andrea Bănică a devenit mămică pentru a doua oară în luna noiembrie a anului 2016. Atunci, ea a adus pe lume un băiețel pe care l-a botezat Noah.

Artista este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care mai are o fetiță, pe nume Sofia.

Andreea Bănică a rămas însărcinată fără să vrea: a fost surprinsă când a aflat

În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Andreea Bănică a mărturisit că a rămas însărcinată pentru a doua oară fără să vrea. Aflată sub tratament, vedeta a rămas surprinsă când a rămas însărcinată. A sunat-o pe doctorița ei, care i-a spus: ”Felicitări, doamnă, ne-am atins scopul!”.

”Mulțumesc, doamnă, dar nu acesta era scopul”, i-a răspuns Andreea Bănică acesteia.

Însă, cântăreața a dezvăluit că, odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea său copil, se simte mai fericită ca niciodată.

”Așa a fost să fie de la Dumnezeu și noi, ca părinți, am fost foarte bucuroși. Ni s-a întregit familia. Este un ideal în viața să ai un baiețel și o fetiță”, a declarat cântăreața.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.