15/07/2024

Triplă campioană națională la Rally Sprint își petrece Paștele pe circuit

Natalia este o fetiță din Livada, județul Satu Mare, care la vârsta sa, spre deosebire de alte fete, mânuiește mai bine volanul și stăpânește caii putere, decât păpușile.

Natalia Iocsak are doar 13 ani, dar vise mărețe. Până la această vârsta este deja triplă campioană națională la Rally Sprint, acolo unde cei care o văd etapă de etapă spun că nu ți-ar imagina că este fetița din parc.

Cei care o cunosc au doar cuvinte de laudă la adresa ei.

”La concursuri este un exemplu de modestie și respect pentru oficialii concursurilor. Felicitări familiei pentru educație și susținere!”, o laudă un cunoscut.

Natalia ia startul și în Campionatul National al Ungariei, într-o categorie specială, dedicată juniorilor, unde mai concurează încă 14 tineri piloți, ea fiind cea mai mică, scrie portalsm.ro.

De ceva vreme, Naty, cum îi spun apropiații, nu a mai petrecut un weekend acasă, pentru că întotdeauna este la concursuri sau demonstrații însoțită de cei care o susțin și o încurajează, adică întreaga familie.

De altfel, și în weekendul acesta, de Paște, va tura motorul mașinii într-o nouă cursă, așa cum face de la 9 ani aproape în fiecare săptămâna de concurs.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *