10/12/2023

Andreea Mantea și fiul ei au plecat din București. Fanii au fost surprinși de anunțul făcut de vedetă

Andreea Mantea și fiul ei au plecat din București, pentru o scurtă vacanță la țară. Vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare alături de David, pe un câmp.

Andreea Mantea și fiul ei au plecat din București și au petrecut Paștele la țară, în natură. Prezentatoarea tv s-a ținut de cuvânt și a fugit departe de aglomerația din Capitală.

Andreea Mantea și fiul ei au plecat din București. Fanii au fost surprinși de anunțul făcut de vedetă

Andreea Mantea și fiul ei s-au relaxat la iarbă verde

„Am plecat în căutarea verii!”, a scris Andreea Mantea pe contul de socializare. Fanii au reacționat imediat și au comentat în dreptul fotografiei. „Când vă întoarceți? Ce mare a rescut David”, „Foarte bine ați făcut că ați mers la aer curat”, au comentat internauții.

Înainte de Paște, Andreea Mantea ne-a mărturisit ce planuri are. „Ca în fiecare an, de Paște vom merge la țară. Eu păstrez tradițiile: țin post, vopsesc ouă, ajut la frământatul cozonacilor și iar parte la slujba de Înviere la biserică. Vreau ca David să le vadă pe toate acestea”, ne-a declarat Andreea Mantea care a specificat că și anul acesta își arată abilitățile de gospodină. „În fiecare an am gătit alături de celelalte femei din familie, toate mâncărurile tradiționale specifice perioadei pascale. Nu pentru că îmi place să mănânc mult. Chiar nu mă ating de miel, ied, oaie, capră sau berbec așa că niciodată nu m-am îngrășat după sărbători și sper să nu o fac nici acum”, ne-a spus amuzată Andreea Mantea, zilele trecute

Post-ul Andreea Mantea și fiul ei au plecat din București. Fanii au fost surprinși de anunțul făcut de vedetă apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.