30/11/2021

Eurovision 2017. Iuliana Marciuc spune pe ce loc se află piesa României în topuri

Eurovision 2017. La finala Eurovision care se va desfășura anul acesta la Kiev, în Ucraina, România este reprezentată de Ilinca și Alex Florea.

Iuliana Marciuc este cea care se ocupă de Eurovision. Prezentatoarea de televiziune a afirmat că speră să aducă concursul în țara noastră.

Ea a declarat, la TVR, că Ilinca și Alex Florea, care reprezintă România la Eurovision 2017 cu piesa „Yodel It”, sunt clasați foarte bine în topuri.

Eurovision 2017. România, în top 10

Potrivit Iulianei Marciuc, România se află în top 10 cu piesa interpretată de Ilinca și Alex Florea.

România va intra în cea de-a doua semifinală de la Kiev, pe poziția a șasea în concurs.

„Dragi membri ai CA, vă mărturisesc, dorim să aducem Eurovisionul în România, pentru că putem anul acesta, pentru că există știri despre asta, o știre de alaltăieri dintr-un ziar din Franța arăta melodia României pe locul al treilea. Suntem în top 10 în toate topurile, fie pe locul 3, fie pe locul 5, sigur, clasamentele se mai pot schimba”, a declarat Iuliana Marciuc.

Post-ul Eurovision 2017. Iuliana Marciuc spune pe ce loc se află piesa României în topuri apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.