25/06/2024

What’s Up s-a tuns periuță și a slăbit mult. Transformarea radicală de care a avut parte artistul

What’s Up s-a tuns periuță și a slăbit mult. Dovada stă în ultima apariție a artistului în cadrul emisiunii de la Kanal D. Interpretul este aproape de nerecunoscut, iar părul lui lung e deja istorie.

What’s Up s-a tuns periuță și a scăpat de kilogramele în plus cu o alimentație sănătoasă și mult sport. Invitat în emisiunea lui Teo, de la Kanal D, interpretul i-a șocat pe cei prezenți cu noul look.

What’s Up s-a tuns periuță și a scăpat de burtă

Cântărețul a scăpat de burtă, după ce recent a declarat că este hotărât să dea jos kilogramele în plus. În urmă cu doar câteva zile, artistul a mărturisit că soția lui nu este pregătită să devină mamă, deși el își dorește foarte mult un copil. „Tătic mă văd tot de şapte ani, numai că soţia mea de şapte ani consieră că este încă mică. Ea speră că la 35 de ani o să fie ceva mai înaltă, o să îmi ajungă până la umăr şi o să poată să îmi facă şi mie doi copii pentru că noi suntem la rând să avem gemeni”, a declarat What’s Up la Antena Stars.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *