30/11/2021

EXCLUSIV. Andreea Mantea a ajuns la capătul… timpului. Fiul ei i-a dat viața peste cap

În curând, Andreea Mantea va sărbători doi ani de când a devenit mamă, iar viața i s-a schimbat absolut complet. Dacă atunci când fiul Andreei Mantea era un bebeluș, prezentatoarea Tv mai avea timp de viață sociabilă, de când acesta a crescut, bruneta se desparte cu greu de el.

 

Fiul Andreei Mantea a devenit un băiețel extrem de energic, care o ține mereu în priză pe mama sa. De când a crescut și nu mai vrea să stea liniștit cu bunica lui, care a ajutat-o pe Andreea de când a născut, David Mantea nu o lasă pe vedeta Tv să mai respire. Chiar dacă până acum avea un alt regim de viață: mergea la evenimente mondene, ieșea în oraș cu prietenii și se trezea la ore târzii, Andreea s-a transformat într-o altă persoană… într-o mamă în adevăratul sens al cuvântului.

Totuși, bruneta nu s-a gândit nicio clipă că o dată cu înaintarea în vârstă, fiul ei va fi și mai dependent de ea. În momentul de față, Andreea nu mai are timp nici măcar să socializeze cu prietenii ei, iar o întâlnire cu ei în oraș este scoasă din ecuație.

Fiul Andreei Mantea a pus stăpânire pe viața ei

Viața Andreei s-a transformat într-o fugă continuuă de acasă până la redacția emisiunii pe care o prezintă și înapoi spre casă. Dacă până de curând Mantea petrecea mai mult timp pe platourile de filmare, acum preferă să mai lucreze de acasă, dar să ajungă cât mai târziu la sediu. Ea se mai întreține după emisie cu colegii și pune la cale subiectele pentru ziua următoare, asta pentru că David doarme la ora la care termină ea job-ul. Prietenii nu pot da de Mantea nici măcar în weekend, căci are program de joacă cu fiul ei.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.