26/02/2024

Alex Velea și Antonia, așa cum nu i-ai mai văzut. În costum popular la ”Uite cine dansează”

În ediția de Paște a emisiunii ”Uite cine dansează” Alex Velea și Antonia, dar și ceilalți participanți au purtat costume popular, unele specifice zonei Moldovei. Mai mult, Alex Velea și Antonia au și dansat muzică populară, ceea ce rar au ocazia să vadă fanii lor.

Atât Alex Velea și Antonia, cât și Anca Sână Serea au purtat niște minunate costume populare în ediția de Paște a emisiunii ”Uite cine dansează”.

alex velea costum popular

 

În cea de-a doua zi de Paște, la Uite cine dansează, concurentii povestesc cum sărbătoreau în aceste zile speciale concurenții din competiție, cum era Paștele atunci când erau copii, ce tradiții respectau împreună cu familiile lor, vor vorbi despre credința și lucruri de suflet și vor face urări pentru cei dragi.

Pentru prima probă  de la Uite cine dansează, toți vor dansa folclor românesc, în timp ce pentru cea de-a două probă vor pregăti stiluri de dans sportiv pe melodii românești consacrate.

Post-ul Alex Velea și Antonia, așa cum nu i-ai mai văzut. În costum popular la ”Uite cine dansează” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *