23/02/2024

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au împlinit doi ani de căsnicie! Mesaj emoţionant pentru prezentatoarea TV

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au împlinit doi ani de căsnicie, iar artistul nu a ezitat să îi transmită un mesaj emoţionant prezentatoarei TV.

În urmă cu doi ani de zile, Gabriela şi Tavi îşi uneau destinele, iar soţul prezentatoarei de la ”Te vreau lângă mine” nu a uitat și a făcut public un mesaj emoţionant.

”La mulţi ani, scumpa mea soţie. Doi ani de la căsătorie”, a scris Tavi Clonda, în dreptul imaginii în care apar două brăţări cu şnururi colorate şi semnul infinit.

Gabriela Cristea este însărcinată cu primul ei copil. Prezentatoarea de televiziune și partenerul ei de viață, muzicianul Tavi Clonda, urmează să devină părinți pentru prima oară în toamna acestui an.

Vedeta, care a fost fotografiată într-o ipostază emoționantă în noaptea de Înviere, a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, cel care în prezent este însurat cu interpreta de muzică populară Maria Constantin.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *