30/11/2021

Andreea Marinescu a născut. Prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață a devenit mamă pentru a doua oară. Prima fotografie cu Marc Armin

Andreea Marinescu a născut. Colega lui Mihai Dedu și a Laviniei Petrea de la pupitrul Știrilor Pro TV de dimineață, a devenit mămică pentru a două oară.

Săptămâna aceasta, Andreea Marinescu l-a întâmpinat în familia sa pe Marc Armin. Prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață a născut la Maternitatea Polizu din Capitală.

„Nașterea a fost foarte ușoară, iar familia noastră s-a mărit cu încă un băiețel pe care îl iubim nespus de mult! Marc Armin este guraliv ca mine și a avut 3 kilograme la naștere. A primit nota 10 atât de la medici, cât și de la Vladimir, fratele lui, care este complet cucerit de Marc și îi spune numai “adorabilul meu”.”, a spus Andreea.

Prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață a fost felicitată de colegii ei de platou.

„Este eroina mea! A născut a doua oară natural, un băiețel perfect și nu s-a plâns nicio clipă de nimic! Este o femeie puternică, ne-a confirmat asta încă o dată. Să fie sănătoși. O iubesc și o îmbrățișez tare, tare!”, a spus Lavinia Petrea, și ea proaspătă mămică.

“Mi-a trimis mesaj la puțin timp după ce s-a întâmplat. Am văzut și sărmăluța și chiar am făcut o glumă: am emoții de zici că e al meu. Mă bucur tare, tare pentru amândoi și mă bucur și mai mult că s-a terminat cu bine! Mă bucur pentru copil, pentru mămica, pentru ei ca familie! Andreea are acum de tras, are 3 băieți la ușă pentru că merită”, a spus Mihai Dedu.

Andreea Marinescu mai are un băiețel, Vladimir, în vârstă de 7 ani.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.