30/01/2023

What’s Up a avut parte de o experienta mai putin placuta, dar care cu siguranta poate starni rasul

Vinerea trecuta, in timp ce se afla pe o strada din Brasov, artistul a fost “rapus” de un caine, ce-i drept, acesta fiind “ajutat” de un gard…

Uneori, vietile noastre pot parea desprinse din cele mai reusite filme de comedie. Cu siguranta, povestioara lui What’s Up isi poate gasi loc in orice productie de gen de la Hollywood, mai ales ca artistul povesteste intamplarea cu o lejeritate debordanta.

Totul incepe pe 7 martie, la Brasov, loc unde Marius Ivancea avea de sustinut un concert. Toate bune si frumoase, publicul multumit, iar la final artistul s-a indreptat spre casa, pentru ca a doua zi avea spectacol la Bucuresti. A iesit din club si pe drum spre masina a avut parte de un episod de zile mari.

Atunci cand a trecut pe langa o curte, latratul unui caine a reusit sa il bage atat de tare in sperieti, incat What’s Up nu si-a mai gandit urmatoarele miscari. S-a intors sa loveasca animalul, pentru a-l izgoni, insa, s-a trezit ca el a fost cel “lovit”.

Din cauza intunericului si a faptului ca nu purta ochelari, cantaretul a dat de fapt cu piciorul intr-un gard, motiv pentru care a avut grav de suferit.

“Am avut concert la Brasov. Am plecat din club si la un moment dat aud un ‘hau-hau-hau’. M-am speriat, era un caine. M-am intors din instinct, sa dau un picior in el. Am zis ori eu, ori el. Nu aveam ochelarii la mine si nu m-am uitat, am dat doar tare cu piciorul. Si atunci am realizat ca era un gard intre noi, dar m-am speriat. Practic nu avea cum sa ma muste, ca era un gard intre noi, dar a latrat atat de tare incat m-am speriat si am dat cu piciorul. A fost un mare ghinion. Acum piciorul e negru, arata ca un carnacior polonez si il tin in punga”, a povestit What’s Up.

A urcat pe scena cu piciorul in punga

In ciuda faptului ca starea piciorul sau nu era nici pe departe cea mai buna, What’s Up si-a respectat fanii si a urcat asa pe scena dintr-un mall Bucurestean. Artistul le-a cantat femeilor de 8 Martie si se pare ca mai are ceva de indurat pana in momentul in care se va recupera complet.

“La un moment dat aud un ‘hau-hau-hau’. M-am speriat, era un caine. M-am intors din instinct, sa dau un picior in el.Nu aveam ochelarii la mine si nu m-am uitat, am dat doar tare cu piciorul. Si atunci am realizat ca era un gard intre noi”. What’s Up.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Un comentariu

  1. Se vede ca nu prea mergi pe jos. La cati caini sunt pe strazile din Romania, ti-ai fi rupt si gatul 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *