19/07/2024

Andreea Raicu, complet nemachiată. “Mi-a luat mult timp să mă accept”

Andreea Raicu, complet nemachiată. Dacă până acum evita să iasă în public fără farduri, de data asta, vedeta a prins curaj și a apărut din nou în fața tuturor, mai naturală ca niciodată.

Andreea Raicu, complet nemachiată pe contul de socializare. Prezentatoarea tv și-a făcut un selfie și a potat pe Facebook imagine, explicându-le fanilor, că i-a luat mult timp să se accepte așa cum este.

Andreea Raicu, complet nemachiată. “Mi-a luat mult timp să mă accept”

Andreea Raicu, complet nemachiată. Acum arată mult mai bine

„În perioada în care nu îmi imaginam viața fără make up în public, cei care mă vedeau în intimitate, imi spuneau că fără machiaj sunt cea mai frumoasa. Mi-a luat mult timp și multa munca, pe care am facut o cu mine, sa inteleg asta, să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt, iar acum știu că fără machiaj sunt autentica si cea mai frumoasa, iar asta ma face sa ma simt fericita și liberă? Să nu uitați niciodata că atunci când sunteți făra machiaj sunteți cele mai frumoase, exact asa cum sunteti voi cu adevărat. Challenged by Corina Official”, a scris Andreea Raici pe Facebook, după ce a acceptat provocarea Corinei Bud. Andreea Raicu are iubit, dar îl ține ascuns de ochii curioșilor. Singura imagine pe care aceasta a făcut-o publică, a fost cea în care îl ținea pe acesta de mână.

Post-ul Andreea Raicu, complet nemachiată. “Mi-a luat mult timp să mă accept” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *