30/11/2021

Cătălin Măruță dă din casă. De ce nu poate să-și bea liniștit cafeaua acasă

Cătălin Măruță dă din casă. Prezentatorul de televiziune a făcut mărturisiri neașteptate.

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, care în februarie a împlinit 39 de ani,  este moderatorul unei emisiuni de succes, dar și un bărbat împlinit în plan personal.

Este căsătorit cu Andra, împreună cu care are doi copii foarte reușiți, David și Eva Maria.

Prezentatorul le-a făcut o mărturisire prietenilor săi virtuali. El a explicat că, de multe ori, nu-și poate bea liniștit cafeaua acasă, dar cu toate acestea este fericit.

Cătălin Măruță dă din casă. „Cafea poti sa bei si pe drum, de-aia de un leu”

Cătălin Măruță a dezvăluit că deși pleacă pe fugă de acasă, viața de familie și iubirea celor apropiați valorează mai mult decât orice.

„Uneori nu am timp să beau o cafea liniștit, acasă, pentru că altcineva trebuie să bea lăpticul; nici nu verific cum e vremea, îmi iau ce jachetă apuc din cuier, cu ochii încă închiși, dar până la urmă diminețile frumoase sunt cele în care auzi „te iubesc” de la cei pe care îi iubesti și tu. Iar cafea poți să bei și pe drum, de-aia de un leu. :)”, a spus prezentatorul de televiziune.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.