12/08/2022

Iuliana Tudor face dezvăluiri despre soțul ei. A fost dragoste la prima vedere

Iuliana Tudor face dezvăluiri despre soțul ei. Vedeta și partenerul ei de viață, Răzvan, împreună cu care are u băiețel, s-au cunoscut în noaptea de Înviere.

Prezentatoarea de televiziune a mărturisit, în cadrul emisiunii pe care Mihai Morar o prezintă la Antena Stars, că a fost dragoste la prima vedere.

„În fiecare an, dincolo de sărbătorile pascale, cum petrece toată lumea, avem și această aniversare. A fost dragoste la prima vedere, clar. Era lângă mine, un tânăr domn, june, înalt, mai înalt decât mine, ceea ce e foarte rar, pentru că am 1,80 metri, m-am uitat, nu-l cunoșteam, deși stăteam în aceeași localitate.

Eu am făcut primul pas. În general cam știu ce vreau. Am întrebat în mod absolut banal cât e ceasul. L-a bușit râsul și îmi arată ditamai ceasul pe peretele bisericii… Și așa a început totul. După o săptămână ne-am întâlnit”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

Iuliana Tudor face dezvăluiri despre soțul ei. ce a atras-o la Răzvan

 

„Mi-a plăcut aerul lui serios, îl are și acum. Întotdeauna, fetele caută în partenerii lor aerul patern. Răzvan are mult din tatăl meu.

Te schimbă experiențele pe care le trăiești împreună… Soțului meu nu-i place să fie în centrul atenției. Eu nu prea vorbesc despre soțul meu, pentru că nu prea îi place. Nu se simte bine în lumea asta a noastră. la început m-a durut că nu voia să meargă cu mine nicăieri. Și i-am spus de multe ori că mi-ar plăcea să fie cu mine. dar apoi am înțeles că e greu să te adaptezi dacă nu îți place. Am înțeles și acum sunt de acord cu asta”, a mai spus moderatoarea TV., care le-a arătat fanilor săi, la un moment dat, cum arăta în copilărie.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.