23/09/2021

Anna Lesko, imagine de colecție cu fiul ei. Ce mare s-a făcut!

Anna Lesko  se bucură din plin de fiecare clipă petrecută alături de fiul ei, Adam, care luna viitoare  va împlini trei ani și nu ratează nici o ocazie să spună că faptul că a devenit mamă a făcut-o cea mai fericită din lume.

Anna Lesko a publicat, sâmbătă seară, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care apare alături de băieţelul ei, Adam, care pare să semene tot mai mult cu mama lui. Cei doi zâmbesc frumos la cameră, după ce fiul artistei a fost bolnăvior și, în sfârșit se simte mai bine. Cel puțin astfel se explică mesajul pe care Anna l-a adăugat la imagine. „ Când copilul tău e bine, acesta este cel mai mare motiv de fericire!”.

Anna Lesko și-a ascuns sarcina timp de șapte luni și a luat pe toată lume aprin suprindere cu vestea că va deveni mămică, făcând dezvăluirea in direct în  cadrul unei emisiuni TV.  Imediat după naștere, artista a scris pe Facebook:  ”El este darul meu de la Dumnezeu! Abia acum mă simt o femeie împlinită și cu adevărat fericită! Vreau să împart aceste clipe de bucurie cu voi, dragii mei, cei care m-ați încurajat și m-ați susținut în tot acest timp!”.

Celebra cântăreață are o relație de șase ani cu Adrian Neniţă, zis Dj Vinny, tatăl fiului ei, acesta fiind cu şapte ani mai tânăr decât ea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.