26/02/2024

Liviu Vârciu, prima declarație despre sarcina iubitei. A făcut live pe Facebook si a recunoscut tot. „Nu mă însor, să nu aud”

Liviu Vârciu, prima declarație despre sarcina iubitei, la puțin timp după ce s-a aflat totul. Prezentatorul tv a făcut un live pe contul de socializare și le-a mărturisit fanilor că va deveni tată, dar că nu vrea să se căsătorească.

Liviu Vârciu, prima declarație despre sarcina iubitei, Anda Călin. Cei doi se iubesc de câteva luni, iar în curând vor deveni părinți.

Liviu Vârciu, prima declarație despre sarcina iubitei. A făcut live pe Facebook si a recunoscut tot. "Nu mă însor, să nu aud"

 Liviu Vârciu, prima declarație despre sarcina iubitei și despre nunta cu aceasta

Liviu Vârciu a intrat Live pe una dintre rețelele de socializare și a stat de vorbă cu fanii. ”DA! Voi fi tătic! Mulțumesc lui Dumnezeu! Mă bucur foarte tare și cam atât! Mulțumesc frumos pentru urări! Nu e casă de piatră pentru că nu mă însor, să nu aud discuţia asta. Deci da, sunt tătic! Aveți grijă de voi și faceți ca mine! Faceți copii mulți!”, a declarat Liviu Vârciu.

Iubita lui Liviu Vârciu și-a etalat mândră burtica în ziua de Paște. Artistul a postat o imagine pe contul de socializare, realizată chiar în ziua de Paște când a avut lături persoane dragi din viața lui. Printre aceștia, și viitoarea mămică, Anda, care este însărcinată în trei luni. 

Post-ul Liviu Vârciu, prima declarație despre sarcina iubitei. A făcut live pe Facebook si a recunoscut tot. „Nu mă însor, să nu aud” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *