23/05/2024

Ashley Graham, cel mai cunoscut model plus-size, a pozat complet goală | FOTO ÎN ARTICOL

Ashley Graham a reușit să doboare multe bariere când vine vorba despre siluetă. Ea este una dintre cele mai cunoscute modele plus-size, fiind apreciată pentru formele sale apetisante.

Acum, vedeta în vârstă de 29 de ani a pozat complet goală într-un pictorial pentru V Magazine. Imaginile provocatoare au făcut înconjurul internetului, dar nu doar acestea au fost în centrul atenției, ci și declarațiile făcute de model.

Ea a vorbit despre probleme de greutate pe care le-a avut încă din adolescență, dar și cum mama ei a ajutat-o să capete încredere în e. “Îmi amintesc când au apărut primele semne ale celulitei, în timpul școlii. I-am spus mamei: ‘Nu este dezgustător? Este foarte urât!’”, a povestit Ashley.

Mama acesteia, însă, nu a făcut o problemă din acest lucru. “Nu mi-a spus dacă este frumos sau urât. Pur și simplu nu a făcut ca acest lucru să fie o problemă”, a continuat femeia.

Modelul și-a amintit și cum a fost catalogată drept “grasă” și “urâtă”, în adolescență. Acum, ea este una dintre cele mai apreciate din domeniu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *