29/07/2021

Astea sunt ghetele de joc ale lui Andrei Poverlovici, fotbalist la FC Brașov, în liga a doua din România!

Astea sunt ghetele de joc ale lui Andrei Poverlovici, fotbalist la FC Brașov, în liga a doua din România! ”Stegarii”, locul secund în Liga II, sunt aproape de faliment, dar încă luptă pentru promovare!

FC Braşov se află pe locul doi în Liga a 2-a, unul promovabil, dar clubul braşovean se află într-o criză financiară acută, iar jucătorii şi antrenorii îşi strigă din toate părţile disperarea. Pentru ca FC Braşov să termine campionatul din punct de vedere sportiv, ”stegarii“ au nevoie ca de aer de banii de la FCSB cuveniţi în contul transferului lui Chipciu la Anderlecht. Pînă acum, FCSB a virat Braşovului circa 500.000 de euro, iar clubul braşovean mai trebuie să primească 230.000 de euro, scrie monitorulexpres.ro.

Fundașul Andrei Poverlovici, unul dintre liderii vestiarului ”stegarilor“, a luat atitudine şi a protestat într-un mod inedit: şi-a postat pe Facebook două imagini cu ghetele sale, pentru a zugrăvi situația disperată a clubului.

Astea sunt ghetele de joc ale lui Andrei Poverlovici, fotbalist la FC Brașov. ”Luptăm până la capăt”

Andrei Poverlovici a explicat pentru Monitorul Expres de ce a ales să posteze cele două imagini cu ghetele sale.

”Când am revenit în 2015 la FC Braşov am venit cu două perechi de ghete, o pereche de culoare galbenă pentru jocurile oficiale, iar cele albe pentru antrenamente. După puţin timp, ghetele albe de antrenament s-au rupt şi am vrut să le arunc, dar «nea Nelu», cizmarul de la stadion a spus că le repară, că mai pune un petec.

De atunci, ghetele au intrat de mai multe ori pe mîna lui, iar peticele s-au înmulţit. Acum două săptămîni m-am dus din nou la dânsul, dar mi-a spus că nu mai poate face nimic, că sunt atât de coapte şi peticite.

Astfel că am rămas doar cu perechea galbenă, ghete pe care le folosesc la meciuri. Acum nu ştiu ce să fac, să intru la antrenamente cu ghetele galbene, risc să nu mai am la jocurile oficiale…

Situaţia este asemănătoare cu cea care se confruntă FC Braşov, de aceea am şi postat acel mesaj pe facebook. Eu am mai fost confruntat cu situaţii grele până acum, dar unde am fost aveam siguranţa că în final îmi voi primi banii.

Acum am ajuns la limita răbdării şi nu doresc niciunui fotbalist să treacă prin situaţia în care ne aflăm noi. Sperăm cu toţii să se rezolve acest caz, să ne primim şi noi banii. Un lucru este cât se poate de clar, vom lupta până la capăt, indiferent de ce se întâmplă“, a spus Poverlovici.

Citiți și Liga 2, etapa 28. CS Mioveni – Chindia se joacă azi. Juventus, meci ”acasă”. Program, rezultate și clasament

Post-ul Astea sunt ghetele de joc ale lui Andrei Poverlovici, fotbalist la FC Brașov, în liga a doua din România! apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.