19/07/2024

Mama lui Dan Bălan a împlinit 59 de ani. Ce cadou originar i-a făcut artistul Ludmilei. “Este o minune”

Mama lui Dan Bălan a împlinit 59 de ani, iar fiul ei i-a făcut cel mai original cadou, pe care artista nu îl va uita niciodată. Aceasta a făcut totul public.

Mama lui Dan Bălan a împlinit 59 de ani, în urmă cu două zile, și le-a arătat fanilor de pe contul de socializare cum a surprins-o cel mai important bărbat din viața ei. Interpretul și mama lui au o relație specială și se înțeleg de minune unul cu celălalt.

Mama lui Dan Bălan a împlinit 59 de ani și rămâne în continuare una dintre cele mai sexy apariții

„Dan a venit cu un cadou absolut original . Mi-a daruit Arborele meu genealogic !!! Este o minune sa-ti afli stramosii , care au trait acum 300 de ani !!!
Multumim Domnului Veaceslav Stavila, doctor in stiinte istorice, pentru cercetarea minutioasa a arhivei Familiei mele si intocmirea acestui Arbore genealogic.Asa ceva ar trebui sa existe in fiecare familie , care-si cinsteste parintii , buneii si strabuneii”, a scris Ludmila Bălan pe pagina sa de Facebook.

Ludmila Bălan, mama cunoscutului cântăreț Dan Bălan, pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. La cei 57 de ani, în anul 2015, a pozat în costum de baie și nu s-a sfiit să posteze imaginea pe rețelele de socializare.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *