23/02/2024

EXCLUSIV/ Inna a șters sărbătorile din agendă! Și-a lăsat familia singură de Paște și a plecat în Chile

Înviere, luat lumină, masa în familie cu miel, ouă roșii, drob și cozonac – toate astea pălesc dacă e rost de vreun concert peste hotare. Inna și-a lăsat familia singură și a plecat din țară chiar duminică dimineața, în prima zi de Paște, cu destinația Chile, unde o așteptau fanii.

După mai multe luni petrecute în țară, ca urmare a faptului că s-a lăsat convinsă să ia parte, ca jurat-antrenor, la emisiunea-concurs “Vocea României Junior”, Inna a plecat din nou peste hotare.

what's up, andra, inna, vocea romaniei, nas

S-a întors în America de Sud, care poate fi considerată de ceva vreme a doua ei casă. Acolo ea are o mare comunitate de fani. Totodată, susține o mulțime de concerte.

Fix în dimineața de Paște, fără a ține cont de sărbători, care se petrec de obicei în familie, cântăreața s-a urcat în avion, cu destinația Chile.

”Voi susține un concert și voi avea mai multe apariții la TV și la radio, unde voi promova cel mai recent singleal meu, «Gimme Gimme». Piesa aceasta merge foarte bine, și nu mă așteptam, în Franța, Spania, România, Mexic, Chile”, a declarat Inna pentru Libertatea. 

Chiar dacă nu ar fi avut angajamente concertistice și ar fi rămas în țară de Paște, Inna recunoaște că nu ar fi petrecut prea mult timp în bucătărie.

Inna este alături de protestatari

Spune că gătește foarte rar. În plus, în nici un caz, ea nu face preparate tradiționale, cum ar fi, în acest caz, drobul, sarmalele sau cozonacii.

“Eu nu gătesc. De obicei, mama face asta”, a adăugat vedeta, care a apucat doar să guste câte ceva din bucatele pregătite de mama ei, înainte să-și ia zborul către alte zări.

Are în plan să cânte cu puștii pe care i-a antrenat

Pentru Inna ecourile de la “Vocea României Junior” încă nu s-au stins. A adunat copiii pe care i-a antrenat într-o trupă. Ea ține zilnic legătura cu ei prin mesaje. Totodată, le-a făcut și un videoclip. Iar în viitor, intenționează să meargă și în concerte alături de ei.

CITEȘTE ȘI: Maraton între continente, de dragul copiilor. Inna a venit din Mexic pentru a juriza «Vocea României Junior»

Post-ul EXCLUSIV/ Inna a șters sărbătorile din agendă! Și-a lăsat familia singură de Paște și a plecat în Chile apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *