18/07/2024

Natalie Portman lipsește de la gala Premiilor Oscar. Care este motivul

Natalie Portman a anunțat că nu mai poate să participe la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar din această noapte. Actrița în vârstă de 35 de ani, nominalizată la categoria cea mai bună actriţă pentru filmul biografic “Jackie”, s-a retras din cauza sarcinii. Ea este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în scurt timp.

”Din cauza sarcinii mele, nu pot participa la Gala Academiei de Film. Sunt atât de norocoasă să mă număr printre colegii mei nominalizaţi şi le urez cel mai frumos weekend”, a declarat Natalie Portman, care a lipsit și de la gala Independent Spirit Awards din Santa Monica, care a avut loc cu o zi înainte de Premiile Oscar.

Natalie Portman și-a arătat ultima oară burtica de gravidă la un eveniment public, atunci când a luat parte la prânzul nominalizaților la Oscar.

 

Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea său copil pe care îl are alături de soţul său, Benjamin Millepied. Anterior, ea a acceptat premiul pentru cea mai bună actriţă la Gala Oscar din 2011, când era însărcinată cu fiul său, Aleph, în vârstă de cinci ani în prezent.

Natalie Portman a fost nominalizată la categoria “cea mai bună actriță în rol principal” pentru rolul ei din “Jackie”. Într-un interviu, vedeta a afirmat că este “mândră de peliculă”, lungmetrajul fiind axat pe viața fostei Primei Doamne a SUA, Jackie Kennedy, după asasinarea soțului ei.

Natalie Portman este considerată una dintre favoritele categoriei, însă criticii de film consideră că Oscarul va ajunge la Emma Stone, pentru rolul din “La La Land”.

Gala de decernare a premiilor Oscar are loc în această noapte, musicalul La La Land fiind considerat principalul favorit. Cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles, evenimentul fiind prezentat de Jimmy Kimmel.


Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *