15/07/2024

Fostul soț al Lorei s-a căsătorit. Ce rochie de mireasă frumoasă a purtat Mădălina

Fostul soț al Lorei s-a căsătorit în acest weekend cu Mădălina, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme.

Fostul soț al Lorei s-a căsătorit. Dan Badea și Mădălina au avut parte de o nuntă ca în povești. Mireasa a purtat o rochie de prințesă iar toate prvirile au fost ațintite asupra ei. Soția actorului a postat pe contul de socializare și filmulețul cu dansul mirilor.”In fata lui Dumnezeu suntem sot si sotie!”,  a scris Mădălina pe Facebook.

Fostul soț al Lorei s-a căsătorit. Ce rochie de mireasă frumoasă a purtat Mădălina

Fostul soț al Lorei s-a căsătorit cu Mădălina

Livia şi Cătălin Bordea s-au aflat printre invitații la nuntă, iar cei doi au dezvăluit câteva secrete pentru o căsnicie reușită. Ideea într-o căsnicie e asa: unul trebuie să facă curat, celălalt mizerie. E foarte important”, a povestit Cătălin Bordea la Antena Stars.

„Noi chiar nu avem probleme şi chiar vreau să ne ţină tot aşa. Nici nu ne luăm foarte în serios şi asta cred că e secretul orcărei relaţii….. să încerci să nu pui mare preţ pe orice cuvânt, pe orice chestie pe care o face…. Noi ne luăm în serios când e cazul. Ea mă lasă să fiu eu, eu o las să fie ea”, a spus Cătălin Bordea.

Citește și


Un top de neuitat! Cele mai bizare femei din lume | FOTO


<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdraghia.madalina%2Fvideos%2F1685138331520737%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”1018″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Post-ul Fostul soț al Lorei s-a căsătorit. Ce rochie de mireasă frumoasă a purtat Mădălina apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *