26/02/2024

Aventura ZIUA B se va desfășura pe 6 august. Concursul de la Cernica a fost reprogramat, iar înscrierile se vor redeschide pe 5 mai

Aventura ZIUA B se va desfășura pe 6 august. Concursul de la Cernica a fost reprogramat, iar înscrierile se vor redeschide pe 5 mai.

Noua dată în care se va desfășura evenimentul ZIUA B, din calendarul Riders Club, susținut de Gatorade, este stabilită pentru duminică, 6 august 2017.

Decizia a avut în vedere disponibilitățile partenerilor, furnizorilor, instituțiilor implicate, precum și configurația calendarelor de evenimente externe și interne.

Totodată, ca urmare a eforturilor de a găsi o dată potrivită pentru ZIUA B și de a evita cât mai mult suprapunerile cu alte evenimente, vă anunțăm cu părere de rău că am fost nevoiți să excludem din calendarul acestui an concursul Dumbrava cu Mărgăritar, organizat de MPG. Acesta se va desfășura, însă, în continuare, în 2018.

Aflat la cea de-a 5-a ediție, evenimentul ZIUA B oferă oportunitea de a vă bucura de mișcare în pădurea Cernica-Pantelimon și de aer curat, într-un cadru natural superb și cu o zonă de Start/Finish deosebită. Așadar, pe 6 august, ne vom reîntâlni pe malul lacului Cernica, pentru a da startul curselor de ciclism pe două trasee de concurs: Scurt – 19 kilometri, accesibil cicliștilor începători și copiilor, începând de la vârsta de 5 ani; Standard – 38 kilometri, care va oferi ocazia excelentă tuturor participanților antrenați de a pedala în goanaă pe cărările întortocheate ale pădurii.

Înscrierile la ZIUA B se vor redeschide vineri, 5 mai, la ora 16:00, și se vor face online pe pagina evenimentului, urmând a se vor completa locurile disponibile până la atingerea pragului de 1.200 persoane.

Toate înscrierile și plățile efectuate rămân valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. Toți concurenții vor putea ridica pachetele de concurs în săptămâna evenimentului, conform noului program care va fi anunțat pe site și va fi comunicat și pe pagina Facebook Riders Club.

Startul va fi separat pentru copii și participanții de la cursa de Agrement, respectiv pentru cei care merg pe traseul Scurt, față de riderii competitivi care vor pedala pe traseul Standard.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *